Kulübümüz 2018 yılı olağan mali genel kurul toplantısı 26.01.2019 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz tarafından yapılan açılış konuşması ve müteakiben Divan Heyetinin seçimi ve saygı duruşu ile başladı.

Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve mali tablolar II. Başkan Nurcan Bora tarafından okundu.

Daha sonra, yıl içinde gerçekleştirilen sportif ve sosyal faaliyetler ve sporcularımızın kazandıkları başarılar, Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz tarafından slayt gösterisi ile görsel olarak toplantıya katılan üyelerimize anlatıldı.

Yönetim ve denetim kurullarımız yapılan açık oylamayla ayrı ayrı ibra edildiler. Derneğimizin 2019 yılı üyelik aidatının 700.-TL’ den 750.-TL’ ye çıkarılması Genel Kurulun onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Kongre nihayetinde Kulüp Başkanımız Kulübe destek olan değerli sponsorlarımız ile maddi ve manevi katkıda bulunan her zaman yanımızda olarak bizlere güç veren çok değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. Kongremiz başarılı bir şekilde sonlanmış oldu.

Haritayı daha detaylı görüntülemek için:
Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü